Ce obtineti?

Ce au obtinut organizatorii care au beneficiat de un sistem de televoting?

 • rapoarte detaliate in urma folosirii sistemului de televoting
 • posibilitatea de a seta raspunsurile sistemului de vot sa aiba multiple optiuni (maxim 25)
 • implicarea participantilor in desfasurarea conferintei
 • aflarea raspunsurilor la intrebarile supuse televotingului – foarte repede
 • extinderea puterii prezentarilor in Powerpoint

Cateva repere pentru succesul evenimentului in care se foloseste sistemul de televoting.

 1. pentru ca se investesc bani multi, timp si personal pentru crearea de evenimente corporative, sesiuni de intruire si alte intalniri de mare amploare trebuie sa va asigurati ca prezentarile sunt urmarite de cat mai multi oameni iar publicul nu este decuplat, asteptand pauza.
 2. Sistemul de televoting poate schimba intreaga atmosfera dandu-i o tenta mult mai dinamica.Astfel se poate realiza o bucla de feedback intre prezentator si participanti si se poate stimula interactivitatea si explorarea de idei noi.
 3. Rezultatele sistemului de televoting sunt cuantificabile. La fel si rezultatele prezentarii dvs. Un sistem de televoting poate duce la o comunicare mai buna, la intelegere mai profunda a perspectivei participantului si la aducerea lui catre rezultatul dorit.
 4. Sistemul de televoting creaza conectare. Datorita interactivitatii, participantii su un sentiment mai mare de apartenenta, prietenie, intelegere si experienta comuna.
 5. Sistemul de televoting este eficient. Rezultatele sunt afisate mai repede decat folosind orice alta metoda.
 6. Sistemul de televoting reduce costurile. Afisand raspunsurile foarte repede, participantii nu mai trebuie sa astepte inca o ora/o zi, sau nu trebuie sa faca inca un drum pentru aflarea rezultatului.
 7. Sistemul de televoting ofera raspunsuri acceptate. Participantii vor fi convinsi mult mai usor de veridicitatea raspunsurilor in momentul in care sunt intr-o sala si vad raspunsurile pe loc.