Standuri expozitionale

Cu peste 12 ani experienta in domeniul productiei publicitare, aimee va pune la dispozitie experienta si tehnologii de ultima generatie in vederea realizarii standului expozitional personalizat ce evidentieaza valorile companiei si strategia de marketing propusa.

Cafea personalizata

Fie ca vorbim despre o aniversare a companiei, o receptie, un congres, conferinta, lansari produse sau trade shows, majoritatea dintre noi ne incepem ziua cu o cafea. Daca iti doresti un eveniment personalizat si unic, surprinde-ti colegii, colaboratorii, clientii cu o cafea personalizata cu sigla evenimentului, a produsului sau cu diferite texte predefinite (Ex: simpozionul nostru incepe la ora… in sala…).

SISTEM 

TELEVOTING

Ce obtineti?

Ce au obtinut organizatorii care au beneficiat de un sistem de televoting?

 • rapoarte detaliate in urma folosirii sistemului de televoting
 • posibilitatea de a seta raspunsurile sistemului de vot sa aiba multiple optiuni (maxim 25)
 • implicarea participantilor in desfasurarea conferintei
 • aflarea raspunsurilor la intrebarile supuse televotingului – foarte repede
 • extinderea puterii prezentarilor in Powerpoint

Cateva repere pentru succesul evenimentului in care se foloseste sistemul de televoting.

 1. pentru ca se investesc bani multi, timp si personal pentru crearea de evenimente corporative, sesiuni de intruire si alte intalniri de mare amploare trebuie sa va asigurati ca prezentarile sunt urmarite de cat mai multi oameni iar publicul nu este decuplat, asteptand pauza.
 2. Sistemul de televoting poate schimba intreaga atmosfera dandu-i o tenta mult mai dinamica.Astfel se poate realiza o bucla de feedback intre prezentator si participanti si se poate stimula interactivitatea si explorarea de idei noi.
 3. Rezultatele sistemului de televoting sunt cuantificabile. La fel si rezultatele prezentarii dvs. Un sistem de televoting poate duce la o comunicare mai buna, la intelegere mai profunda a perspectivei participantului si la aducerea lui catre rezultatul dorit.
 4. Sistemul de televoting creaza conectare. Datorita interactivitatii, participantii si un sentiment mai mare de apartenenta, prietenie, intelegere si experienta comuna.
 5. Sistemul de televoting este eficient. Rezultatele sunt afisate mai repede decat folosind orice alta metoda.
 6. Sistemul de televoting reduce costurile. Afisand raspunsurile foarte repede, participantii nu mai trebuie sa astepte inca o ora/o zi, sau nu trebuie sa faca inca un drum pentru aflarea rezultatului.
 7. Sistemul de televoting ofera raspunsuri acceptate. Participantii vor fi convinsi mult mai usor de veridicitatea raspunsurilor in momentul in care sunt intr-o sala si vad raspunsurile pe loc.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT