Standuri expozitionale

Cu peste 12 ani experienta in domeniul productiei publicitare, aimee va pune la dispozitie experienta si tehnologii de ultima generatie in vederea realizarii standului expozitional personalizat ce evidentieaza valorile companiei si strategia de marketing propusa.

Cafea personalizata

Fie ca vorbim despre o aniversare a companiei, o receptie, un congres, conferinta, lansari produse sau trade shows, majoritatea dintre noi ne incepem ziua cu o cafea. Daca iti doresti un eveniment personalizat si unic, surprinde-ti colegii, colaboratorii, clientii cu o cafea personalizata cu sigla evenimentului, a produsului sau cu diferite texte predefinite (Ex: simpozionul nostru incepe la ora… in sala…).

SISTEM 

TELEVOTING

Utilizarea sistemului de televoting la conferinte medicale.

Clientii nostri din domeniul farma au solicitat de multe ori sistemul de televoting pentru a transforma prezentarile Powerpoint in instrumente ce capteaza interesul si fac sesiunile interactive.

Intotdeauna am facut un review al prezentarii inainte de a incepe conferinta si am verificat impreuna cu reprezentantul companiei farma functionarea tehnica a sistemului de televoting.

Avand in vedere ca suntem agentie de publicitate si lucram foarte mult cu farma, am verificat si respectarea codului ARPIM in intrebarile adresate.

Organizatorii au prezentat studii de caz, proceduri si substante active noi, aplicarea la alte arii terapeutice a medicamentelor si au sondat participantii cu ajutorul sistemului de televoting observand daca acestia isi schimba perceptia si in ce masura.

Per ansamblu, utilizarea sistemului de televoting la conferinte medicale va aduce urmatoarele avantaje:
evaluarea perceptiei initiale (inainte de televoting)

  • evaluarea schimbarii perceptiei (dupa utilizarea sistemului de televoting);
  • interactivitatea prezentarii;
  • disponibilitatea rapoartelor pentru studiere dupa eveniment;
  • includerea rezultatelor de vot in prezentari interne catre BUM & up.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT