Standuri expozitionale

Cu peste 12 ani experienta in domeniul productiei publicitare, aimee va pune la dispozitie experienta si tehnologii de ultima generatie in vederea realizarii standului expozitional personalizat ce evidentieaza valorile companiei si strategia de marketing propusa.

Cafea personalizata

Fie ca vorbim despre o aniversare a companiei, o receptie, un congres, conferinta, lansari produse sau trade shows, majoritatea dintre noi ne incepem ziua cu o cafea. Daca iti doresti un eveniment personalizat si unic, surprinde-ti colegii, colaboratorii, clientii cu o cafea personalizata cu sigla evenimentului, a produsului sau cu diferite texte predefinite (Ex: simpozionul nostru incepe la ora… in sala…).

SISTEM 

TELEVOTING

Focus grupuri si cercetari de marketing.

Am vazut la clientii nostri ca au folosit sistemul de televoting pentru a:

  • colecta date într-un context social (« natural » sau construit) care utilizează dinamica grupului pentru construcţia răspunsurilor
  • experimentele pe grupuri de persoane arata cai de rezolvare a problemelor si idei not ce pot fi votate cu ajutorul sistemului de televoting
  • interacţiunea si dinamica grupului au stimulat răspunsurile – sistemul de televoting a fost setat si sa arate cine ce a raspuns si anonim
  • sistemul de televoting a masurat perceptia asupra a teme sau aspecte noi, care nu au mai fost cercetate în populaţia respectivă (funcţie de explorare ;
    e mai puţin

utilizat în aprofundarea informaţiei sau testarea de ipoteze)  In functie de dorinta dvs putem seta sistemul de televoting sa ofere orice functie de vot pe care o doriti (grupuri deschise sau anonime)

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT