1/1000

 

THE POWER OF MEANING

 


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
Indoor/Outdoor


Dificultate:

Scăzută/Medie


Limba:
 ro/en

Cu totii am auzit cliseul „o imagine spune cat o mie de cuvinte”, dar exista o valoare reala in utilizarea imaginilor pentru a promova si comunica la orice nivel. Imaginile ne ajuta sa invatam, imaginile atrag atentia, imaginile explica concepte dificile si inspira mase. Fotografii si fotografiile de-a lungul timpul au convins oamenii sa adopte comportamente si sa ia decizii inimaginabile pana în acel moment.
Fotografia este un mijloc de exprimare si intelegere a modalitatii de comunicare la un nivel de cunoastere comuna, dacă acesteia ii este dat intregul context. Fotograful negociaza emotii prin implicarea oamenilor; atat a celor prezenti in fotografie, dar mai ales a celor care primesc mesajul.

The power of meaning este un atelier unde vom pune la incercare abilitatile participantilor de a comunica eficient in contextul vizualului transformat ulterior in verbal. Totodata va invitam sa descoperiti artistul din voi fara a fi necesare cunostinte de fotografie, doar un telefon cu camera, multe zambete si putina creativitate.

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 3-5h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT