AFTEREFFECTS

 GAME


Număr de participanți:
20+

 


Timp alocat:
3-5h

 


Locație:
Indoor/Outdoor

 


Dificultate:
Scăzută

 


Limba:
ro/en

Aftereffects este un team building cu rezultate profunde de învățare, ușor de adaptat în situatii de lucru de zi cu zi, care încurajeaza colaborarea dintre persoane si echipe.

Fiecare actiune influenteaza mersul lucrurilor, desfasurarea activitatilor si bineinteles rezultatul, asa cum fiecare alegere a noastra influenteaza directia in care ne indreptam ca persoana, echipa, corporatie.

In cadrul team building-ului fiecare echipa este insarcinata cu crearea unei capodoperei functionale de la cap la coada. Deoarece vorbim despre o reactie in lant, fiecare piesa sau unealta folosita este importanta subliniind faptul ca fiecare persoana, decizie, asteptare, risc asumat influenteaza intotdeauna rezultatul final.

Prima parte a activitatii presupune castigarea elementelor folosite in constructia sistemelor fiecarei echipe. Coordonarea, comunicarea si lucrul in echipa eficace asigura in cele din urma succesul intregului grup.

Cine are mana mai stabila? De unde vin creativitatea si inovatia? Care echipa este in masura sa se asigure ca fiecare element va functiona? În acest team building lucrul in echipa este imperativ pentru ca este necesara o planificare, o proiectare, constructia propriu-zisa a unui sistem vast unde coordonarea si testarea pas cu pas este imperativa.

La fel ca o masina Rube Goldberg care este intentionat conceputa in a fi construita din unelte uzuale cu atributii simple menite sa faca parte dintr-un sistem complicat si fascinant, unde rezultatul este uimitor, team building-ul de fata are ca scop de a sublinia ca lucrurile marunte dainuie in timp si pot proiecta idei marete cu rezultate extraordinare.

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT