ALEGERI CRACIUNESTI

IN LAPONIA


Număr de participanți:
10+


Timp alocat:
2-6h


Locație:
Online


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

HO HO HO – sunetul prea iubit de copilaria noastra Iata ca a venit vremea ca Mos Craciun stiut de noi sa se pensioneze. Da, ati auzit bine. Mos Crăciun isi doreste o pauza bine meritata am zice. Drept urmare, trebuie gasit urgent un Mos Craciun care sa il inlocuiasca. Gasit, e simplu de zis. Deoarece lumea s-a schimbat si Mos Craciun trebuie sa se adapteze, la fel si echipa lui.

Noul Mos Craciun trebuie sa aiba o echipa cu roluri clare, evident o uniforma noua sau adaptata, un nou motto si un nou slogan. Bineinteles, noul Mos Craciun trebuie sa aiba strategii clare cum sa acopere tot globul pamantesc in cateva zile, cum sa tina cont de comportamentul fiecarui copil, asigurandu-se ca nici un copil nu ramane fara cadou de Craciun (noul Mos Craciun trebuie sa incerce sa spele micile erori de calcule ale Mos Craciunului care mai uita din cand in cand de vreun copil). De asemenea trebuie sa isi aleagă meniul si sa faca un plan cum sa intre in casele oamenilor ultra digitalizate.

Drept urmare, organizam alegeri Craciunesti. Dar nu orice alegeri, ci cu dezbateri, campanie si votanti.

Vine, vine Mos Craciun!

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-4h
Locatie: Online
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT