CAPTURE YOUR VISION


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 2-4h


Locație:

Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

Un mod bun de a stimula creativitatea, spiritul de echipă, interacțiunea, atenția către detalii sau comunicarea unei echipe este de a te provoca, de a-ți oferi modalități noi de a vedea lumea din jur. Capture your vision este un set de ateliere ce vă invită să descoperiți artistul din voi printr-o serie de ateliere creative de fotografie. 

Una dintre diferențele dintre o fotografie uimitoare și o poza oarecare este modalitatea in care privim lucrurile, pe ce ne focusam si experiența fotografului în… a avea răbdare. Răbdarea de a surprinde acel moment unic care ii vorbeste, rabdarea de a intelege ce se intampla in jur, rabdarea de a vedea lucrurile printr-un alt filtru. 

 Va invitam la un atelier ce va va permite sa va detasati de tumultul vietii cotidiene sa intrati in lumea creatiei si a inventivitatii. Nu sunt necesare cunoștințe de fotografie, doar un telefon cu camera, multe zâmbete și puțină creativitate. 

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT