GAME SHOW

 


Număr de participanți:
10+


Timp alocat:
 1/2 zi, 1 zi


Locație:
Indoor


Dificultate:
 
Scăzută/Medie


Limba:
ro/en/sp

Doriti sa participati la un concurs distractiv si interesant? Game show este un program unic ce include elemente dintr-o serie de emisiuni TV care imbina intrebari din cultura generala cu provocari amuzante si distractive. 

 Puteti alege dintr-o gama larga de runde interactive, dintre care multe pot fi personalizate, in functie de tipologia evenimentului si rezultatul dorit.  Comunicarea, lucrul in echipa, rapiditatea si creativitatea sunt elementele cheie pentru a ajunge in fruntea clasamentului la finalul concursului.  

Game Show este un program ce conduce echipele prin diferite runde practice, acest eveniment garantand o mulțime de râsete și momente memorabile. Veți dori să vă aduceți aparatul foto, deoarece unele probe oferă momente perfecte de imortalizat si pus in albumul foto al biroului. Multe dintre probe sunt gandite in asa maniera incat toate echipele să concureze în același timp, asigurând un format extrem de antrenant, energizant, plin de voie buna.

It’s showtime!

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT