TALCIOCUL

CRACIUNULUI

 


Număr de participanți:
10+


Timp alocat:
2-6h


Locație:
Indoor/Online


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

Vinul fiert, obiectele cu valoare sentimentala, placerea de a-i avea alaturi pe cei dragi, caldura caminului, sunt doar cateva dorinte pe care le avem cu totii.

In acelasi timp, sunt printre noi si oameni care nu au noroc sa aiba acest firesc la indemana si de aceea poate putem ajuta macar putin.

In talcioc, fiecare echipa decide ce pachet de obiecte doreste sa vanda, le promoveaza cum stiu ei mai bine sa le prinda esenta si le scot la licitatie.

Obiectele sunt reale (desi pot fi si doar idei pentru cei mai curajosi), insa banii sunt cu siguranta reali si apartin participantilor. Talciocul Craciunului este un program de Corporate Social Responsability, iar suma stransa se va dona la alegere unei cauze bune.

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Indoor/Online/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT