Standuri expozitionale

Cu peste 12 ani experienta in domeniul productiei publicitare, aimee va pune la dispozitie experienta si tehnologii de ultima generatie in vederea realizarii standului expozitional personalizat ce evidentieaza valorile companiei si strategia de marketing propusa.

Cafea personalizata

Fie ca vorbim despre o aniversare a companiei, o receptie, un congres, conferinta, lansari produse sau trade shows, majoritatea dintre noi ne incepem ziua cu o cafea. Daca iti doresti un eveniment personalizat si unic, surprinde-ti colegii, colaboratorii, clientii cu o cafea personalizata cu sigla evenimentului, a produsului sau cu diferite texte predefinite (Ex: simpozionul nostru incepe la ora… in sala…).

SISTEM 

TELEVOTING

 Televoting pas cu pas

 • solicitati oferta de pret de la noi;
 • in situatia in care oferta noastra pentru sistemul de televoting este buna sau va inspiram mai multa incredere,… trecem mai departe :);
 • semnam contract;
 • semnam anexa ce include: costul inchirierii sistemului de televoting, costul deplasarii (daca e cazul), costul telecomenzii pierdute (se intampla deseori, din pacate);
 • asteptam de la dvs. prezentarea cu 7 zile inainte de eveniment. De obicei ajunge cu 24 de ore sau mai putin;
 • facem programarea powerpointului cu putin ajutor din partea dvs (sa ne asiguram ca am inteles bine. Uneori termenii medicali din prezentarile de televoting trebuiesc traduse si in limbajul nostru tehnic);
 • verificam ca e totul ok, sa nu va reclame cineva la ARPIM;
 • cu 2-3 ore inainte de eveniment instalam la locatie si facem o verificare de functionalitate;
 • aducem cu noi colegi care sa ajute la distribuirea si, mai ales, recuperarea telecomenzilor;
 • se desfasoara evenimentul;
 • in timp ce primiti felicitari de la colegi pentru prezentare ajunge pe emailul dvs. arhiva cu raspunsurile date;
 • emitem factura;
 • dumneavoastra, multumit de colaborarea cu noi, ne intrebati: Dar… nu faceti si (grafica, tipar, promotionale, agende, tipar digital, organizare evenimente etc.)?
 • primiti raspuns pozitiv, lucram pe un proiect cu valoare mica, ne mai intrebati si de alt proiect si… dezvoltam o relatie foarte buna, asa cum facem cu multi clienti.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT