ORGANIZARE DE

TRAININGS & CYCLE MEETINGS

DESPRE ORGANIZAREA DE TRAININGS & CYLCE MEETINGS

Atat workshopurile, team building-urile, cat si cycle meeting-urile sunt evenimente importante ale unei companii. Cycle meeting-urile sunt dedicate comunicarii strategiilor de marketing sau de vanzare, organizare si coordonare a activitatilor angajatilor dumneavoastra, workshopurile si seminariile ofera posibilitatea de dezvoltarea a abilitatilor profesionale ale angajatilor companiei, iar team building-urile si petrecerile tematice sunt dedicate dezvoltarii spiritului de echipa, autocunoasterii si cunoasterii limitelor echipei, precum si dezvoltarea comunicarii, creativitatii si viziunii.
Toate cele trei evenimente sunt valoroase deoarece ele pot creste performata echipelor, pot ajuta la identificarea limitelor si modalitatile cum pot fi depasite aceste si pentru consolidarea echipelor.

Avand o experienta vasta in organizare de evenimente corporatiste si fiind orientati pe obiectivele de dezvoltare a companiei pe care o reprezentatii, echipa Aimee va asigura un set complet de servicii pentru urmatoarele evenimente sustinute in cadrul companiei dvs..

De la concept, personalizare, productie, logistica, livrare si asistenta in timpul evenimentelor, noi ne ocupam de tot, pentru ca dumneavostra sa va focusati pe activitatile in sine. 
Mai jos sunt cateva servicii cheie pe care le oferim:
  • concept si management eveniment
  • implementarea tematica a conceptului
  • creatie grafica si productie tuturor materialelor publicitare
  • branding eveniment
  • fotografie si video
  • asistenta tehnica si logistica inainte si in timpul evenimentului
  • coordonare pe parcursul evenimentului

 

Te asteptam la sediul nostru la o cafea sa discutam urmatorul eveniment. Ne puteti contact prin formularul din pagina sau la unul din numerele de telefon din footer.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT