LANSARE

DE PRODUSE

DESPRE LANSAREA PRODUSELOR

Lansarea unui produs nou pe piata este intotdeuna un pas important pentru fiecare companie, fie ca vorbim de produsele unei companii mici sau ale unor adevarate corporatii.

Pentru ca un astfel de eveniment sa fie un succes este necesara planificarea in detaliu a lansarii, de la locatie, atmosfera, public tinta, invitatii, la tot ce tine de branding si marketing, fotografie sau filmare. Dar toate aceastea pot fi realizate daca in spatele lansarii exista un concept care pune in valoare produsul in sine, evidentiind bineinteles misiunea, viziunea si cultura companiei care il lanseaza.

Pentru un astfel de eveniment, cu o experienta vasta in organizarea evenimentelor si cunoscand toate cerintele si rigorile diferitelor tipuri de evenimente si/sau produse, echipa Aimee vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferind o serie de servicii de la idee si concept, la realizarea materialelor publicitare si a managementului intregului eveniment.

Fie ca lansarea produsului este de tip cocktail conferinta sau este un eveniment cu o amploare mare, va puteti baza pe noi pentru servicii de:
 • concept eveniment
 • scenariu eveniment
 • creatie grafica a materialelor promotionale
 • productie materiale promotionale si de branding
 • asistenta tehnica pe parcursul intregului eveniment
 • servicii de fotografie si video
 • hostess
 • video proiectoare
 • instalatii audio
 • solutii de sonorizare
 • catering

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT