CLIPURI

PUBLICITARE

DESPRE CLIPURILE PUBLICITARE

De la conceptul creativ al clipului necesar promovarii companiei dvs. sau al unui produs nou lansat pe piata, pana la realizarea finala a acestuia, echipa noastra dispune de mijloacele necesare in a va ajuta in obtinerea unor clipuri publicitare creative ce vor atinge publicul tinta.
Este dovedit ca un clip video implica o audienta cu pana la 250% mai mare! Echipa noastra are experienta si echipamentul necesar pentru a reda viziunea companiei sau a produsului dumneavoastra, fie ca e vorba de un clip video intern, reclama TV sau video promotional.

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul din dreapta si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT