BRANDING

EVENIMENTE

DESPRE BRANDING

Ce este brandingul si de ce, in zilele noastre, este un must have?

Brandingul dainuieste inca din vechi timpuri si este folosit pentru recunoastere, vizibiliate, consistenta si memorabilitate. Branding-ul presupune construirea imaginii unei marcii, de la partea de vizual (imaginea, identitatea vizuala) la senzorial (gust, miros, atingere) la partea calitattiva (durabilitate in anumite cazuri). Unicitatea si consecventa calitatii, atat a produsului/companiei, cat si modalitatea de abordare a consumatorilor, fac diferenta si ajuta la memorabilitate.

Daca brandingul unei companii sau a unui produs este un process pe termen lung, brandingul unui eveniment ajuta la formarea identitatii vizuale si senzoriale al brandului companiei.

Aimee va ofera un set complet de servicii cand vorbim de evenimentul companiei pe care o reprezentati:
  • organizarea eveniment cu tot ce implica
  • tematica, planificare, concept eveniment
  • creatie grafica a tututor elementelor vizuale (culoare, logo, font, simbol, slogan, carti de vizita, brosuri, pliante, imprimari tricouri/uniforme)
  • productia elementelor vizuale si promotioanle
  • comunicare eveniment
  • creatie website sau creare pagina eveniment
  • asistenta tehnica pe durata evenimentului 

Daca va doriti ca urmatorul evenimentul organizat de compania dumneavoastra sa fie de memorabil, va invitam sa ne contactati folosind formularul alaturat sau numerele de telefon din josul paginii.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT