FOTOGRAFIE

DE CALATORIE

DESPRE FOTOGRAFIA DE CALATORIE SI TURISM

Un număr surprinzător de agentii de turism apeleaza la fotografii profesionale unice pentru promovarea destinatiilor turistice.

Oamenii iau decizii la nivel emotional cand vine vorba de urmatoarea vacanta. De cate ori nu vi s-a intamplat sa va ramana in minte o imagine de pe o brosura sau afis? Fotografia profesionala de calatorie si turism este realizata pentru a oferi o imagine de ansamblu si in detaliu a diferitelor destinatii turistice. Ea are rolul de a inspira la calatorie privitorii, de a transmite acel sentiment de apartenenta sau nevoia de relaxare, calatorii sau cunoaste alte locuri, culturi sau civilizatii.

Echipa noastra va poate ajuta in a prezenta intr-un mod unic, real si expresiv destinatiile pe care le aveti in portofoliu cu toate elementele ce le reprezinta de la restaurante, hoteluri, bistro-uri la peisaje si stil de viata.

Imaginile rezultate pot fi folosite pe site-urile dvs., retele de socializare, ghiduri, reclame, reviste, carti, cataloage, brosuri, afise, reclame, prezentari sau calendare.

Pentru mai multe informatii si pentru o oferta personalizata, va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT