EVENIMENTE

Despre Evenimente

Organizarea de evenimente constă în procesul de organizare a unui congres, conferință, competiție, expoziție sau petrecere. În funcție de natura evenimentului pe care il doriti, organizarea poate să includă: elaborarea unei teme sau concept a/al evenimentului, stabilirea decorului și a elementelor de entertainment, coordonarea completă cu locația aleasă și serviciile oferite, aranjamentele de decor, mese, scaune, catering, etc.. Impreuna cu dumneavoastra vom defini locația, activitățile de entertainment, lista invitaților, vorbitorii și conținutul detaliat al evenimentului.

Servicii organizare evenimente

Va punem la dispozitie cele mai bune servicii de organizare evenimente in functie de necesitatile dvs..

Evenimente private

Echipa noastra va vine in ajutor pentru organizarea, pana la cel mai mic detaliu, a evenimentele importante din viata dvs..

Lansare de produse 

In introducerea pe piata a unui produs nou, un rol important il are evenimentul dedicat promovarii acestuia.

Organizare targuri

Asigurarea mediului necesar pentru întâlnirea cererii şi a ofertei într-un cadru bine organizat, pentru ca schimburile comerciale şi beneficiile de imagine să se desfăşoare eficient.

Concept evenimente

Va punem la dispozitie o paleta larga de evenimente interesante create special pentru compania dvs..

Branding evenimente

Fiecare eveniment va fi gandit la un nivel amplu ca parte a strategiei de brand și oportunitate pentru companie dvs. de a-și consolida imaginea.

Petreceri corporate/ tematice

Pentru a organiza o petrecere corporate, trebuie sa construim povestea din spatele acesteia, deoarece este un eveniment special dedicat tuturor participantilor.

Organizare de trainings & cycle meetings

Fie ca este vorba de organizarea unei intâlniri importante de afaceri sau de o iesire cu colegii intr-un cadru informal,noi avem solutii de organizare de training-uri si cycle meetings.

Organizare conferinte

Un proiect de organizare detaliat, personalizat pe specificul manifestării abordate, ce va fi elaborat în strânsă legătură cu clientul.

Cafea personalizata

Prin noua tehnologie de printare, te poti bucura din plin de o pauza pentru cafea.

Concept, inchiriere, instalare & montare tehnica, proiectie, afisare si audio/video

 

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT