TEAM BUILDING

CORPORATE

Despre Team building-urile Corporate

Viata profesionala reprezinta si evenimente corporate, nu numai termene limita, administrare, vanzari, intalniri de afaceri, acestea fiind extrem de importante deoarece poarta semnatura brandului pe care il reprezentati. Echipa noastra intelege perfect cerintele si standardele unor astfel de evenimente corporate si ce presupun standardele de organizare ale acestora. Indiferent de ce tip de activitati de organizare de conferinte de amploare sau restranse, noi va suntem alaturi si va sustinem evenimentul cu toate facilitatile de care aveti nevoie.

Workshop-ul este o modalitate perfecta prin care sunt puse in practica idei teoretice ale unui grup de participanti cu interes comun, acumulandu-se astfel cunostinte noi ce vor fi aprofundate in urma aplicarii lor. Echipa noastra organizeaza workshop-uri din dorinta de a va ajuta sa transmiteti ideile dumneavoastra, urmand ca acestea sa fie puse in aplicare de catre un grup tinta.

  • All
  • Ateliere competitive
  • Ateliere creative
  • Ateliere de constructie
  • CSR
  • Entertainment
  • Team building personalizat
  • Travel & learn
Teambuilding Corporate Wheel of dance

Wheel of dance

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT