BE AN

 ARTIST


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

Care este rezultatul creativitatii mai multor participanti? Va spunem noi: un lucru, o idee, o imagine sau un concept viu, inovativ care reuneste inventivitatea, creativitatea si abodarea tuturor celor implicati. 

Cred ca nu mai este necesar sa exemplificam avantajele dezvoltarii creativitatii in cadrul unui grup de persoane, fie ei colegi, parteneri sau colaboratori. Imbunatatirea spiritului de echipa, cooperare, cresterea implicari si interactiuni intre angajati, cresterea moralului si a productivitati sunt doar cateva dintre beneficiile impoartantei date creativitatii echipei pe care o conduceti.

Va propunem un team building creativ si inovativ ce presupune stimularea creativitatii, a inventivitatii participantilor si a comunicarii. Prin activitatile propuse Be an artist este un team building care pune accent pe gandirea outside the box ce invita participantii sa perceapa lumea inconjuratoare altfel, intr-un mod creativ, inovativ si fara limite.

Suntem de părere că inspiratia si imaginatia sunt doua aspecte care ne contureaza viziunea asupra mediului in care traim si a situatiilor pe care le intampinam.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT