FOTOGRAFIE

LIFESTYLE

DESPRE FOTOGRAFIA LIFESTYLE

Intr-o lume in care imaginea conteaza fotografia va poate ajuta sa va construiti imaginea, sa evidentiati valoarile brandului dvs. si sa va spuneti povestea intr-o maniera eleganta, autentica si convingatoare!
Fotografia lifestyle (a stilului de viata) este un stil fotografic care se afla intre fotografia documentara, autentica si spontana si portretul clasic pus in scena, controlat.
Oamenii sunt infatisati in situatii din viata reala, iar fotografiile urmaresc sa reflecte emotia unui moment cu o nota artistica. Desi imaginile sunt realizate cu un brief anterior si controlate din punct de vedere stilistic, incadrare si postura, ele vor parea reale, din viata de zi cu zi.
Majoritatea companiilor mari din ziua de azi prefera sa foloseasca acest stil de fotografie pentru a-si promova brandul si, in acelasi timp, fotografia de stil de viata a castigat teren si cu persoanele fizice, in principal datorita retelelor de social media.
Fotografia de lifestyle este ideală si pentru documentarea unor ocazii speciale precum conferinte, teambuilding-uri, aniversari, petreceri sau alte evenimente private.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT