DECORARI

VITRINE SI AUTO

DESPRE DECORARI VITRINE SI AUTO

Decorarea vitrinei are un impact puternic si datorita personalizarii cu grafica/mesaje, duce la promovarea produselor si serviciilor unei firmei.
Decorarea se face cu autocolant, window graphics, taiat la cutter plotter in forma dorita sau diferite materiale usoare, cum ar fi forexul, taiate pe router.
Decorarea autoturismelor este un instrument de marketing foarte eficient deoarece participantii la trafic observa cu usurinta mesajele sau numele firmei,colantate pe autoturism.
Colantarea se face cu autocolant special pentru aceasta operatiune, foliile respective fiind special concepute pentru personalizari auto.
Personalizarile auto sunt foarte des folosite deoarece au impact puternic si un cost de implementare relativ scazut.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT