PRINTURI

MARI

Despre Printuri

Realizam print de mari dimensiuni indoor sau outdoor pe diferite materiale in functie de proiectele dumneavoastra sau de ceea ce dorim sa construim impreuna.
Utilizam tehnologii diferite pentru print cum ar fi cerneluri pe baza de pigment UV, sublimare, solvent, ecosolvent sau pe baza de latex. Printurile au culori vii, naturale de intensitate deosebita si cu o garantie de 3-5 ani.
Astfel realizam print bannere, backlit, blockout, mesh, autocolant, windowgraphics, material de steag, hartie, hartie foto, tapet, canvas sau polipropilena. Realizam de asemenea printuri pe materiale rigide cum ar fi forex, plexiglas, kappa, sticla, lemn.

Autocolante

Autocolantul este unul dintre cele mai cunoscute materiale publicitare pe care il intalnim peste tot.

Bannere

Este un material plastic flexibil ideal pentru anunturi publicitare sau de semnalizare.

Print afise mari

Afisele mari, de o calitate superioara, sunt ideale pentru promovarea evenimentelor.

Materiale rigide

Tehnologia de print, de o calitate deosebite, pe materiale rigide se adresează aplicațiilor din industria producției publicitare.

Tablouri canvas si multicanvas

Va puteti transforma imaginile intr-un tablou unic, personalizat.

Fototapet personalizat

Una dintre caracteristicile tapetului personalizat este ca nu va impune nici o limita in alegerea designului.

Materiale textile

 Imprimam orice logo, text sau fotografie pe diverse materiale textile.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT