DESPRE STRETCH

Stretch este un material textil ce culoare alba realizat dintr-un material cu un nivel inalte de rezistenta la abraziune si care permite evaporarea rapida a oricarei urme de umezeala. Este un material din poliester 100%, usor elastic ceea ce il face ideal pentru intinderea pe structuri variate sau a standurilor expozitionale.

Materialul se printeaza UV, iar avantajele sunt ca are o rezistenta mare in exterior, timpul de executie este scurt, are o claritate foarte mare a imaginii, unde si cele mai fine detalii sunt vizibile, iar culorile sunt vii si de durata.

Este recomandat in realizarea urmatoarelor articole:
  • standuri expozitionale
  • steaguri
  • bannere de interior
  • POP-upuri textile
  • rame display cu prin textil

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT