AFISE

PUBLICITARE

DESPRE AFISE

Afisele au fost din cele mai vechi timpuri o metoda de raspandire a informatiei, cu exemplare putine si public tinta mare daca sunt instalate in locatii cu trafic.

Formate obișnuite pentru tiparirea afiselor publicitare

Afisele se pot realiza in diverse marimi, forme si greutati de hartie. Cele mai obisnuite formate sunt A0, A1, A2, A3, 50×70 si 70x100cm, iar suporturile de printare utilizate sunt hartie de 170-200gr/mp sau polipropilena. Se pot lamina mat sau lucios pe o fata. Exista si posibilitatea laminarii UV.

Caracteristici tehnice pentru realizarea afiselor in bune conditii

Fisierul trimis catre noi trebuie sa fie la formatul finit dorit + 3 mm adaugati pe fiecare latura pentru bleed. Va recomandam ca textul alb sa nu aibe corpul mai mic de 6 puncte.
Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT