ORGANIZARE

CONFERINTE

DESPRE ORGANIZAREA CONFERINTELOR

Organizarea unei conferinte, de altfel, organizarea oricarui alt eveniment, presupune timp, planificare minutioasa si atentie la detaliu. Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente, Aimee este alegerea perfecta pentru devoltarea conceptului, planificare si realizare a conferintei comapaniei pe care o reprezentati.

Daca iti doresti ca urmatoarea conferinta organizata de compania dumneavoastra sa atinga si sa depaseasca asteptarile voastre, ale angajatilor, partenerilor si bineinteles superiorilor, lasa organizarea pana la ultimul detaliu in mana echipei noastre dedicate.

Va punem la dispozitie un set complet de servicii si produse pentru ca urmatoare conferinta, fie ca vorbim de conferinta de vanzari, intalniri de leadership, departamentale sau ale partenerilor sa fie un real succes.

Mai jos sunt enumerate cateva din serviciile oferite:
 • planificare, idee si concept
 • creatie grafica si DTP
 • comunicare si branding (promovare, newslettere, amenajarea locatiei)
 • logistica
 • productie materiale publicitare
 • catering si hostess
 • servicii de fotografie si video
 • echipament de sonorizare
 • asistenta tehnica pe parcursul conferintei
 • organizare team building-uri sau workshopuri integrate in vederea imbunatatirii comunicarii
 • organizare petrecere corporate

Pentru o oferta personalizata si o cotatie de pret va rugam sa completati formularul din dreapta sau sa ne contactati la unul din numerele de telefon din josul paginii.

 

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT