TEHNICI DE

PERSONALIZARE

DESPRE TEHNICILE DE PERSONALIZARE

Produsele livrate clientilor nostri necesita de multe ori tehnici de personalizare diferite.
Factorii care determina alegerea tehnicilor sunt: materialul, pretul, rapiditatea si disponibilitatea intr-un anume moment.

Putem personaliza produsele alese prin:

Serigrafie: procedeu de imprimare pe orice suprafata plana sau cu raza de curbura mare pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, palarii etc.Se poate realiza pe: hartie, ceramica, materiale plastice, textile sau metale. Materialul trebuie sa fie neted; cerneala folosita difera de la material la material. Avantaje : imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare si la raze UV.
Tampografie: procedeu asemanator serigrafiei, dar care permite transferul cernelii de pe suportul de cauciuc (tampon) si pe suprafete curbe.
Sublimare: depunerea cernelii la temperatura
Gravura laser: se realizeaza prin folosirea unui fascicul laser care inscriptioneaza logo-ul sau textul dorit pe o suprafata de lemn, metal sau sticla. Se pot personaliza: pixuri si brelocuri din metal sau lemn, portcard-uri, trofee, ceasuri, termosuri.
Gravura mecanica: se realizeaza prin zgarierea cu precizie a unei suprafete cu ajutorul unie freze. Se pot personaliza: pixuri si brelocuri din metal sau lemn, portcard-uri, trofee, ceasuri, termosuri.
Sablare: procedeu de personalizare a canilor de sticla (a obiectelor din sticla) prin suflarea unui jet de nisip fin care zgarie precis in forma dorita.
Broderie: este o tehnica de personalizare a produselor textile cu suprafete plane sau neregulate. Întotdeauna aceasta metoda va oferi o nota de eleganta oricarui produs: camasa, tricou, sort, sapca, geaca, prosop, rucsac.
Transfer termic: este metoda prin care o imagine de pe o suprafata imprimata digital se transfera cu ajutorul unei prese termice pe un produs promotional textil. Exemple de produse cel mai des personalizate cu aceasta tehnica: tricouri, genti, geci, umbrele, borsete.
Personalizare cu fir vopsit: reprezinta personalizarea suprafetelor textile cu fir colorat in masa – recomandat pentru embleme si sigle mari.
Emboss si timbru sec: prin emboss se creeaza o imagine in relief a unui logo cu ajutorului unei matrite. Aceasta tehnica de personalizare se foloseste la agende, carti de vizita, diplome, mape, pliante.
Folio: reprezinta transferul la caldura a unei pelicule de material de pe o folie purtatoare pe suprafata dorita – agende, carton etc.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT