FOTOGRAFIE DE

PRODUS & CONCEPT

DESPRE FOTOGRAFIA COMERCIALA DE PRODUS SI CONCEPTUALA

Fotografia vinde, fotografia face cat 1000 de cuvinte, fotografia relateaza si reda o senzatie sau un gust. Daca compania dumneavoastra activeaza intr-un segment de piata precum productie, tehnologie sau constructie aveti nevoie ca produsele dvs. sa fie prezentate exemplar, intr-un mod inedit sau apetisant daca este vorba de produse culinare, pentru a atrage atentia consumatorilor si a crea o nevoie. Echipa noastra va vine in ajutor cu imagini realizate in studio in lumina naturala sau artificiala sau “on set” in unitatile de productie, interior sau exterior din unghiuri si perspective atractive ce vor pune intr-o lumina buna produsele companiei dumneavoastra.

Va punem la dispozitie echipamentele noastre de ultima generatie pentru fotografie de produs, culinara in studio sau in locatia ta, fotografii si filmari in fabrici, hale sau magazine, interior si exterior, a mijloacelor fixe sau mobile sau pentru documentarea reala si expresiva a etapelor fluxurilor de productie, evenimentelor corporative sau a oamenilor la lucru. De asemenea, va putem ajuta cu partea conceptuala a modului de prezentare/lansare a produselor noi.

Imaginile rezultate le puteti folosi in promovarea produselor si serviciilor companiei dvs. in reviste online sau offline, afise, brosuri, cataloage, agende, calendare, prezentari corporate sau campanii de PR.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT