BUSINESS 

HEADSHOTS

DESPRE PORTRELE CORPORATE SI FOTOGRAFIILE OFFICE (AMBIENTALE)

Portretele corporate, fie ele portrete business sau ambientale (echipe, oamenii la lucru, spatii de birouri) sunt esentiale în reprezentarea imaginii companiei dvs. in termeni de identitate, branding si marketing. Un portret corporatist profesionist evoca o imagine pozitiva pentru consumatori si inspira încredere in marca dumneavoastra, deoarece arata profesionalism, succes si credibilitate a companiei. Acest lucru va motiva consumatorii sa se aplece si sa creada in compania dumneavoastra.

Noi ințelegem cat de important este ca o singura fotografie sa redea o reprezentare dinamica si buna a companiei si a brandului dvs., prin urmare, ne straduim sa surprindem partea cea mai bună a profilului, profesiei si misiunii dumneavoastra.

A avea un fotograf profesionist cu multa experienta este esential pentru a asigura o calitate consecventa. Avand echipamente de ultima generatie, cunostintele si experienta necesara va putem ajuta sa va puneti intr-o lumina buna pe dumneavoastra sau echipa dumneavoastra.

Echipa noastra acorda o atentie deosebita detaliilor care contează. Ne angajam sa oferim imaginea portretului perfect pentru a va reprezenta in cea mai buna lumina, intrucat intelegem importanta portretului dvs. intr-un mod profesional. Fiind versatili si flexibili, suntem capabili sa raspundem fiecărei nevoi fie in interior, fie in exterior, pentru a se potrivi cu natura companiei tale!

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati cererea din pagina si veti primi o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT