POPUP WAVE

TEXTIL DREPT

DESPRE POPUP-UL WAVE TEXTIL DREPT

Acest perete publicitar drept se monteaza in cateva minute, este foarte eficient datorita materialului elastic textil ce se muleaza pe sistemul de aluminiu. Este usor de transportat, reprezinta o solutie ideala pentru companiile ce doresc sa lanseze unui produs nou.  Avantajul acestui sistem consta in faptul ca printul se poate schimba in functie de campania pe care doriti sa o promovati.
Printul pe textile este rezistent la apa si la razele UV.

TIPURI DE POPUP WAVE TEXTIL DREPT:
  • PopUp Wave Textil Drept 300cm cu dimensiunea de 300×230 cm;
  • PopUp Wave Textil Drept 400cm cu dimensiunea de 400×230 cm;
  • PopUp Wave Textil Drept 500cm cu dimensiunea de 500×230 cm;
  • PopUp Wave Textil Drept 600cm cu dimensiunea de 600×230 cm.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT