BACKLIT

TEXTIL

DESPRE BACKLIT-UL TEXTIL

Materialul Backlit este un material textil, foarte fin, compus dintr-o tesatura din poliester 100%, cu suprafata alba, lucioasa ce permite o uscare rapida printurilor si o excelenta difuzie a luminii. Materialul este rezistent la sifonare, se fixeaza foarte bine pe diferite articole, nu intretine arderea si este recomandat atat pentru aplicatii de tip backlit cat si pentru aplicatii de interior.

Dat fiind faptul ca este imprimat UV, aplicatiile realizate din backlit au o cromatica vie si de durata, o claritatea desavarsita a imaginilor, rezista la factorii externi, imprimare este de o calitate foarte, iar timpul de executie scurt.

Este recomandat in realizarea urmatoarelor articole:
  • casete luminoase si a alte aplicatii de tip backlit
  • sisteme Pop-up
  • bannere
  • proiectii din fata
  • izolator fonic
  • rame Display
  • sisteme de expunere de tipul X-Banner, L-Banner L5

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT