CONCEPT

EVENIMENTE

CONCEPTUL SI ORGANIZARE EVENIMENTE CORPORATE

Organizarea unui eveniment necesita mult timp si atentie la detaliu, insa fiecare eveniment are un scop, el conturandu-se in jurul unui concept, unei idei, unei valori.

Aimee va ofera servicii complete cand vine vorba de evenimentul dumneavoastra sau companiei pe care o reprezentati, de la concept, planificare, realizare si managementul propriu-zis din timpul acestuia.

Organizam diferite tipuri de evenimente si petreceri corporate precum lansari de produse, conferinte, congrese, cycle-meeting-uri, conferinte de presa, dineuri, receptii, team building-uri, petreceri tematice, evenimente de tip cocktail.

Asigurandu-ne ca evenimentul dvs. este un real succes va putem la dispozitie urmatoarele (si nu numai) servicii:
  • idee si concept de eveniment
  • servicii de organizare
  • fotografie si video
  • creatia grafica a materialelor promotionale
  • productia materialelor publicitare si de branding
  • interviuri si alte servicii de PR
  • echipament de sonorizare
  • idei, productie sau achizitie a cadourilor personalizate pentru invitati
  • asistenta tehnica

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT