CATALOAGE SI

BROSURI PUBLICITARE

DESPRE CATALOAGE SI BROSURI

Probabil ca sunt mijloacele de transmitere a informatiei cele mai complete cu exceptia site-urilor.

Informatii de stiut atunci cand doresti sa printezi brosuri sau cataloage

De obicei printam cataloagele si brosurile in format A4 sau B5 pe tipar digital sau orice alt format pe offset. Printul se face fata verso policromie si se capseaza la cotor cand sunt putine pagini sau se broseaza atunci cand sunt mai mult de 24.
Se folosesc toate felurile de hartii si cartoane speciale. In special pe offset se pot face si lacuiri selective totale sau partiale si se pot finisa in mod deosebit copertile. V-am ruga sa veniti la noi la sediu daca este vorba de finisari speciale.
Pentru brosurile si cataloagele care se tiparesc pe digital, in cantitati <100 bucati puteti folosi calculatorul din pagina. Pentru cantitati mai mairi va recomandam tiparul offset – > contactati un coleg pentru o oferta specifica.

Caracteristici tehnice pentru realizarea cataloagelor si brosurilor

Recomandare de trimitere: package de indesign + pdf de control sau PDF pagina cu pagina + fonturi convertite la curbe.
Fisierul trimis catre noi trebuie sa fie la formatul finit dorit + 3 mm adaugati pe fiecare latura pentru bleed. Va recomandam ca textul alb sau cu culoare deschisa sa nu fie pe fonta inchisa la culoare cu corp mai mic de 6 puncte.
Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT