FOTOGRAFIE 

IMOBILIARA

DESPRE FOTOGRAFIA IMOBILIARA

Fie ca vorbim de hoteluri, pensiuni, apartamente in regin hotelier (AirBNB/ Booking), ansambluri imobiliare sau apartamentul tau, pentru a le vinde sau inchiria ai nevoie de fotografii de calitate, realizate profesional, care sa le puna in valoare. Fotografiile excelente din domeniul imobiliar nu se intampla doar, este nevoie de un ochi experimentat, tehnica si o cunoastere a echipamentelor si a software-urilor foarte buna.

Avem o echipa de fotografi specializata in fotografie imobiliara si office, gata sa realizeze imagini de o calitate superioara ce te vor ajuta in vanzarea/inchirierea imobilelor tale.
De asemenea te putem ajuta cu clipuri de prezentare realizate cu drona.

Informatii importante cand vine vorba de fotografie imobiliara:

  • numarul de fotografii primite depinde de dimensiunea imobilului si numarul de spatii;
  • oferta de pret include editarea profesionala a fotografiilor conform standardelor in fotografia de arhitectura.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati cererea din pagina si veti primi o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT