DECORARI

MAGAZINE/ VITRINE

DESPRE DECORAREA MAGAZINELOR/ VITRINELOR

Este bine stiut faptul ca un procent foarte mare din vanzarile inregistrate la nivel global sunt realizate datorita impactului emotional creat de reclame, campanii de publicitate sau daca vorbim de magazinele prezente in centre comerciale, incheierea tranzactiilor sau tipul de produse comercializate tin, in proportie de 50%, de cum sunt amenajate magazinele si a vitrinele acestora.

Amenajarea magazinului dumneavoastra reprezinta una din principalele metode de promovare, acesta fiind o importanta unealta publicitara. Vitrina este primul contact cu viitori clientii, motiv pentru care aceasta trebuie sa puna in valoarea brandurile comercializate, noua colectie, produsele caracteristice si evident, promotiile desfasurate in magazin.

Datorita dimesiunilor mari, vitrine pot crea un impact emotional, atragand dupa sine interesul si atentia potentialilor cumparatori.

Aimee vine in ajutorul magazinului dumneavoastra cu o serie de produse si servicii:
  • idei si concepte de amenajari in functie de tipologia magazinului dvs.
  • branding
  • creatie grafica
  • productie materiale publicitare
  • productie decoruri
  • amenajarea spatiilor comerciale
  • personalizare vitrine cu autocolant (printat sau decupat) sau autocolant translucent
  • realizare panouri publicitare, de la concept, grafica, productie si finisare
  • decorari vitrine in functie de produsele care se doresc evidentiate

Pentru detalii si cotatie de pret va rugam sa completati formularul din dreapta sau sa ne contactati la unul din numerele de telefon din footer.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT