PETRECERI

CORPORATE/ TEMATICE

DESPRE PETRECERILE CORPORATE SAU TEMATICE

Petrecerile tematice corporate par simple si usor de organizat, insa, o petrecere memorabila necesita multa pregatire, management in detaliu, un flux mare de taskuri ce trebuies duse la bun sfarsit intr-un timp limitat. Bineinteles ca ele incep cu un concept, o idee, un mesaj, o poveste interesanta si captivanta care sa ofere atat relaxare, sa transmita valorile si viziunea companiei si in acelasi timp sa fie distractiva.

Aimee vine in sprijinul departamentelor de marketing si PR oferind servicii complete de organizare a petrecerilor tematice, de la idee, la asistenta si management in timpul petrecerii.

Va asteptam la o cafea pentru a organiza urmatoarea petrecere. Iata cateva servicii pe care vi le punem la dispozitie:
  • alegerea temei, idee si concept de petrecere
  • idei de activitati si muzica
  • catering, hostess-uri si alegerea locatiei
  • creatie grafica materiale necesare
  • productie materiale promotionale
  • fotografie de eveniment si video
  • idei de workshopuri de imporovizatie si nu numai

Daca iti doresti ca petrecerea pe care o vei organiza sa fie de neuitat, hai la o cafea sau completeaza formularul alaturat si te contactam noi.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT