PRINT BANNER

POLIPLAN / FRONTLIT

DESPRE FRONTLIT

Pe frontlit se realizeaza in special bannere cu tiv si capse sau panouri publicitare cu o singura fata. Frontlitul are culoarea alba, mata si se poate printa cu toate tehnologiile specifice. Ofera rezistenta in timp atat la exterior cat si la interior.

Bannerele frontlit sunt ideale pentru:
  • reclame luminoase
  • afise/ bannere stradale
  • prelate auto
  • copertine
  • roll-up bannere
Informatii de stiut atunci cand doresti sa printezi un banner frontlit:

Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp, insa la cerere putem realiza si bannere mai groase. Imprimarea bannerelor se poate realiza la orice dimensiune, cu precizarea latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2M la 720dpi sau 1,6M la 1440dpi.

Caracteristici tehnice pentru realizarea afiselor frontlit:

Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare. Daca au grafica in intregime, grafica trebuie sa iasa in afara designului final cu 5cm pe contur, iar fontul utilizat sa aiba dimensiunea mai mare de 6pt.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT