PRINT HARTIE

FOTOGRAFICA

DESPRE HARTIA FOTOGRAFICA

Hartie fotografica este cunoscuta ca fiind folosita pentru imprimarea imaginilor destinate expozitiilor fotografice, dar si pentru campanii de promovare a diferitelor produse din domeniul culinar, turistic sau cel al productiei.

Hartia fotografica este de o calitate superioara, iar pentru protectie sau aspectul dat poate fi laminata mat sau lucioasa.

Hartia fotografica poate fi utilizata in realizarea aplicatiilor precum:
  • expozitii fotografice la interior si la exterior
  • postere publictare
  • reproduceri foto
  • tablouri decor destinat spatiilor comerciale sau rezidentiale
  • display-ere
  • postere 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT