DESPRE STEAGUL LACRIMA

Daca va doriti un element care sa atraga usor atentia si sa expuna domeniul dumneavoastra de activitate in cadrul campaniilor de indoor sau outdoor va recomandam steagurile de tip lacrima.
Acestea au un print cu protectie UV, din poliester  cu o greutate de 110 gr/mp, personalizate prin procedeul de sublimare. Sistemul fiind realizat din polimer, tratat anticoroziv.
In functie de spatiul unde doriti sa le expuneti, se poate alege dintr-o gama mare de dimensiuni si mai multe tipuri de fixare (baza cruce sau tarus pentru fixarea directa in sol).

DIMENSIUNI:
  • Steag Lacrima S cu dimensiunea de 80×185 cm;
  • Steag Lacrima M cu dimensiunea de 100×230 cm;
  • Steag Lacrima L cu dimensiunea de 130×300 cm;
  • Steag Lacrima XL cu dimensiunea de 148×360 cm

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT