DESPRE PENTAPRINT

 Pentaprint-ul sunt placi din PVC rigide ideale pentru nenumarate aplicatii in domeniul publicitar datorita excelentei rezitente la rupere sau intemperii si a calitatilor sale ce permit obtinerea celor mai fine detalii ale imaginilor printate, precum si binecunoscuta cromatica vie si durabila.

Placa de pentaprint este termoformabila, se preteaza la indoire la rece si la cald, se poate taia cu ghilotina, stanta si bigui. Are o foarte buna finisare a suprafetei superiaore, planeitate perfecta si nu se curbeaza la mijloc.

Pentaprintul este solutia perfecta pentru realizarea urmatoarelor aplicatii:
  • calendare
  • protectii pentru postere
  • display-uri
  • roll-upuri
  • pop-upuri
  • bannere
  • ambalaje
  • etichete
Informatii de stiut atunci cand doresti sa realizei un pentaprint:

Realizarea printului pentaprint se face prin caserare cu autocolant printat la rezolutie de 1440 dpi, ce poate fi laminat mat sau lucios. 

Caracteristici tehnice pentru realizarea printului pentaprint:

Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare. Daca au grafica in intregime, grafica trebuie sa iasa in afara designului final cu 5cm pe contur, iar fontul utilizat sa aiba dimensiunea mai mare de 6pt.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din pagina.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT