PUNGI

PERSONALIZATE

DESPRE PUNGILE PERSONALIZATE

Deosebindu-se de produsele in masa, prin grafica ce trimite direct la valorile companiei, concept & idee sau combinatii cromatice ce ies din tipar, pungile de hartie personalizata sunt un eficient instrument de marketing.

Informatii de stiut atunci cand doresti sa printezi pungi de hartie personalizata

Aimee va ofera pungile de hartie personalizate disponibile in diferite dimensiuni si modele grafice cu finisari foarte bune. Personalizarea poate fi facuta din punct de vedere al cromaticiii, graficii, conceptului, formei, dimensiunii sau prin aplicarea unui lac selectiv pe anumite partii ale pungii.
Trebuie sa specificati latimea, inaltimea si adancimea pungii + culoarea snurului.
Hartia/cartonul pentru pungi este de la 80 la 170 grame, plastifiat sau nu (in special plastifiat).
Va punem la dispozitie mai multe modele precum pungi cadou, alimentare, carton, tip banana, tip maieu sau punem concepe impreuna design-ul visat de dumneavoastra.

Caracteristici tehnice pentru realizarea pungilor de hartie personalizata

Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare. Daca au grafica in intregime, grafica trebuie sa iasa in afara designului final cu 3 mm pe contur, in afara de patrat sau dreptunghi.
Comanda minima este de 100 pungi.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT