FILMARE CONFERINTE,

CONGRESE, PETRECERI

DESPRE FILMARE CONFERINTE, CONGRESE, PETRECERI 

O conferinta, un congres sau petrecere necesita multa pregatire in avans, de la locatie, decor, agende, brosuri, la invitatii sau catering. Sigur ca va doriti ca toate aceste detalii sa fie surprinse intr-un film atractiv, de o durata optima care sa puna in valoare evenimentul la care ati muncit asa mult.
Echipa noastra va vine in ajutor cu echipamente de ultima generatie si o experienta vasta in videografie de evenimente, congrese, conferinte sau petreceri.
Fie ca e vorba de filmarea integrala sau making of, noi gasim cele mai bune modalitati de a surprinde fiecare moment cheie al evenimentului, atat din timpul acestuia cat si din pregatirea lui.
Cu ajutorul videourile realizate de echipa noastra puteti pastra vie amintirea evenimentului in sine, puteti impartasi fiecare moment important cu participantii sau puteti mari expunerea atat a evenimentului cat si a brandului pe care il reprezentati.
Va putem ajuta cu fotografie si filmare la petreceri coporate sau private, conferinte, congrese, team buildinguri, traininguri, inaugurari, ceremonii si alte evenimente similare.

Inainte de eveniment este necesar sa ne furnizati urmatoarele detalii:

– desfasurarea evenimentului;
– care sunt momentele cheie si cand au loc;
– care sunt detaliile de branding pe care doriti sa punem accent.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT