ETICHETE AUTOCOLANTE

(AUTOADEZIVE) PERSONALIZATE

DESPRE ETICHETELE AUTOCOLANTE (AUTOADEZIVE)

Etichetele autoadezive sunt modalitatea cea mai buna de a personaliza coletele, pe langa banda adeziva personalizata. Etichetele se tiparesc pe folie cu adeziv poliacrilic – acest lucru inseamna ca atunci cand se desprind de pe suprafata nu lasa urme. 

Informatii de stiut atunci cand doresti sa printezi etichete autoadezive

Se pot tipari pe folie adeziva transparenta sau alba, mate sau lucioase. Folia se poate, si e recomandat, sa fie laminata. Se pot face in orice format si se pot decupa in orice forma dorita.

Caracteristici tehnice pentru realizarea etichetelor autocolante

Fisierele acceptate sunt: pdf, corel sau illustrator cu fonturile convertite si cu imaginile embed, tiff sau jpg la scara 1/1 cu rezolutie de 300 dpi, CMYK si fara profile de culoare. Daca au grafica in intregime, grafica trebuie sa iasa in afara designului final cu 3 mm pe contur. Pe ultima pagina din document se pune stanta pentru orice alta forma in afara de patrat sau dreptunghi.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT