CREATIE

LOGO & SLOGAN

DESPRE CREATIA DE LOGO & SLOGAN

Corporate identity sau identitatea corporativa este modalitatea in care compania, brandul, produsul sau evenimentul dumneavoastra se prezinta publicului. Printre elementele cele mai importante in construirea identitatii coporative se numara logo-ul/sigla si sloganul.

Fiind un element grafic utilizat in identificarea unui brand, produs, eveniment sau organizatie, logo-ul trebuie sa fie creativ dar cu o forma simpla si usor de memorat pentru a avea impact asupra publicului tinta. Paleta de culori folosita, fontul si reprezentarea grafica sunt extrem de importante cand vorbim de crearea unui logo.

Sloganul reprezinta descriptiv, printr-o expresie repetitiva, valorile si credintele organizatiei, brandului sau produsului dumneavoastra. Acesta ar trebui sa aiba atributele de a fi memorabil, concis si atragator pentru audienta.

Echipa Aimee va poate ajuta in conceperea logo-ului si a sloganului potrivit pentru dumneavoastra si brandul pe care il reprezentati.

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT