WEBSITE &

WEBDESIGN

DESPRE WEBSITE SI WEBDESIGN

Cu o experienta de peste 10 ani, oferim servicii complete de realizare pagini web. Veti avea alaturi de dumneavoastra echipa de profesionisti specializati in procesul de creare site web, servicii web design, promovare si marketing online.
Daca sunteti in cautarea unui site cu un design deosebit si 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare, dar si servicii conexe precum: logo personalizat, galerie foto/video, integrarea retelelor de socializare, solutii multiple de contact, chiar si inscrierea afacerii dumneavoastra in Google Business, noi va putem ajuta.
Prin procesul de creare a unui site web se inteleg o suita de actiuni si o planificare detaliata in care clientul are un rol esential prin intermediul informatiilor pe care ni le furnizeaza.

Ce functionalitati prezinta un site realizat de noi:
  • design responsive pentru conditii optime de utilizare de catre navigatori atat de pe PC, cat si de pe tableta sau smartphone
  • site administrabil, beneficiind de panou de administrare
  • optimizare SEO
  • incarcare rapida, fiind un real obiectiv
  • inscrierea paginii pe Google Maps
  • integrare Google Analytics
  • email personalizat utilizand domeniul companiei dumneavoastra
  • consultanta pentru promovare
  • mentenanta drept garantie ca site-ul dumneavoastra va fi intotdeauna functional

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT