DESPRE SAMBA

Samba este un material textil de culoare alba cu aplicatii multiple, impermeabil, poliester 100%, imprimabil cu echipamente de print digital la o viteză şi rezoluţie mare şi este ideal pentru print pe baza de solvent, mild solvent, UV, cerneluri pe baza de latex sau sublimare prin transfer.

Samba este un material cu o foarte buna rezistenta la apa, nesifonabil, hidrofob si etans in contact cu aerul. De asemenea, samba este cunoscut ca un material opac cu o planeitate extrem de buna ce nu intretine arderea. Fiind printat UV ofera avantaje precum reproducerea de imprimare foarte buna, rezistenta ridicata la expunerea in exterior, culori vii si durabile, claritate foarte buna a imaginii si timp de executie scurt.

Este recomandat in realizarea urmatoarelor articole:
  • casete luminoase
  • bannere textile
  • sisteme de expunere
  • steaguri
  • corturi sau copertine
  • decoratiuni interioare si mobilier

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta. 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT