COMUNICARE

INTERNA

DESPRE COMUNICAREA INTERNA

Comunicarea reprezinta stalpul oricarei relatii profesionale si este extrem de important cand se doreste construirea unei culturii organizationale.
Functionarea, optimizarea si cresterea unei companii depinde de tipul de relatie cladita intre personal, colaboratori, conducere, relatii care au la baza si se dezvolta in urma comunicarii.

Prin intermediul comunicarii interne, companiile furnizeaza informatii importante in legatura cu postul ocupat, organizatia in sine, mediul intern sau extern, strategii imediate sau viitoare. De asemenea comunicare are un rol important in motivarea angajatilor, crearea unei identitati si bineinteles poate fi un mod de impartasire a experientelor intraorganizationale.

Aimee va ofera un set complet de servicii de comunicare interna, de la newslettere, memo-uri, brosuri, manuale de identitate corporativa, creare de podcast-uri si evenimentele organizate intern anuale, trimestriale, cycle meeting-uri, conferinte sau team building-uri.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa completati formularul din dreapta.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT