COMUNICARE

SI PR

Despre Comunicare si PR

Comunicarea este esentiala in orice relatie interumana, iar comunicarea de succes are un rol important pentru dezvoltare si succesul companiei la care activati. Comunicarea corporativa se desfasoara pe mai multe planuri, la diferite niveluri organizationale si include elemente precum reputatia corporativa, promovare, comunicare interna, relatiile cu partenerii si investotorii, relatiile cu autoritatile sau relatiile cu mass-media.

Eficientizarea procesului de comunicare este prioritara cand se doreste prosperitatea unei companii. Agentia Aimee, cu o experienta vasta in domeniu, vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o serie de servicii ce vor imbunatatii comunicarea la nivel de organizatie a companiei dumneavoastra.

Comunicare interna

Functionarea, optimizarea si cresterea unei companii depinde de tipul de relatie cladita intre personal, colaboratori, conducere, relatii care au la baza si se dezvolta in urma comunicarii.

Campanii mailing & emails

Echipa Aimee va ofera un set complet de servicii pentru campaniile de mailing si emailing, precum: concept si design; creatie graficasau optimizare si expediere newslettere.

Relatii publice

Relatiile publice realizate intr-un mod eficient asigura atat vizibilitatea si durabilitatea unui produs sau brand pe piata, cat si cresterea vanzarilor unei companii.

Strategie relatii media

Daca iti doresti prin media sa informezi publicul cu privire la misiunea, politica si activitatea organizatiei noi te putem ajuta cu o serie de servicii complete de strategie relatii media.

Media buying

Prin intermediul serviciului de media buying, echipa Aimee se asigura ca reclamele tale ajung, prin intermediul diferitelor canale si social media, la publicul caruia se adreseaza compania dumneavoastra.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT