ROLLUP

ALUMINIU

DESPRE ROLLUP-UL ALUMINIU

Roll-up aluminiu este ideal pentru expunerea produselor companiei dumneavoastra in cadrul evenimentelor, expozitiilor, conferintelor. Practic este util in orice spatiu in care se doreste o campanile de promovare vizibila. Acesta vine echipat cu sistem de aluminiu, print de calitate superioara si husa pentru transport.

TIPURI DE ROLLUP ALUMINIU:
  • Rollup aluminiu 85;
  • Rollup aluminiu 100;
  • Rollup aluminiu 120;
  • Rollup aluminiu 150.
ROLLUP-UL ALUMINIU 85:

Rollup aluminiu 85 este cel mai eficient si utilizat sistem expozitional portabil. Acesta vine echipat cu husa, sistem de aluminiu si print personalizat. Avantajele acestuia sunt: transportul facil, montajul/demontajul foarte rapid, toate la un cost foarte avantajos.

ROLLUP-UL ALUMINIU 85 DUBLA FATA:

Fata de rollup-ul obisnuit cu o singura fata, rollup 85 fata dubla ofera posibilitatea de a promova doua produse intr-un singur sistem. Acestea se poate monta in centru incaperii, iar potentialii clienti vor vedea ambele mesaje printate, ceea ce iti ofera o mai mare vizibilitate. Are inclus sistem de aluminiu, printuri de calitate si husa de transport.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT