FOTOGRAFIE DE

EVENIMENTE CORPORATE

DESPRE FOTOGRAFIE EVENIMENTE

Imaginea companiei tale este primul contact pe care il ai cu potentialul client, drept urmare este important sa acorzi atentia cuvenita fotografiilor ce te reprezinta in fata acestuia.

Organizarea unui eveniment necesită mult timp și atenție, iar fiecare eveniment este unic, de aici si nevoia de a avea un fotograf capabil să surprindă esența și atmosfera evenimentului dvs., să capteze imagini care să evidențieze toate momentele cheie ce pot fi utilizate în scopuri de marketing, publicitate, pe social media sau pentru a fi impartasite cu partenerii dumneavoastra.

Astazi, mai mult ca niciodata, fotografia este folosita pentru promovare, atat branding personal, lansari produse, imaginea companiei, cat si evenimente de marketing, evenimente oficiale, inaugurari, intalniri corporate, ceremonii, team building-uri, conferinte, trade shows sau alte evenimente similare.

Echipa noastra fiind specializata in fotografie de eveniment va poate veni in ajutor pentru documentarea reala si/sau artistica a evenimentul companiei dumneavoastra.

Inainte de eveniment este necesar sa ne furnizati urmatoarele detalii:
  • desfasurarea evenimentului;
  • care sunt momentele cheie si cand au loc;
  • care sunt detaliile de branding pe care doriti sa punem accent.
Informatii importante cand vine vorba de fotografie de eveniment:
  • numarul de fotografii primite depinde de amploarea si durata evenimentului;
  • oferta de pret include editarea elementara a fotografiilor.

Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT