DESPRE BANNERE

Bannerele sunt executate din material PVC texturat, flexibil si au diverse grosimi care se aleg in functie de suprafata bannerului.

Bannere publicitare poliplan

Pe frontlit se realizeaza in special bannere cu tiv si capse sau panouri publicitare cu o singura fata.

Backlit film

Backlit film este un poliester cu un strat mat pe spate ce contribuie la o definitie foarte buna a culorii.

Backlit banner

Acest material este asemanator frontlit-ului dar cu o caracteristica in plus si anume translucenta.

Blockout banner

Este un material alb, opac cu o insertie de carbon in interior ce impiedica sa se vada grafica de pe o parte pe cealalta.

Mesh publicitar

Mesh-ul este un material pvc alb, cu rezistenta sporita la intemperii, cu perforatii mici si constante, permitand curentilor de aer sa treaca prin el.

Pentaprint

Pentaprint-ul este termoformabil, se preteaza la indoire la rece si la cald, se poate taia cu ghilotina, stanta si bigui.

Print pe polipropilena

Printurile pe acest material sunt destinate sistemelor de afisaj de tip roll-up.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT