DESPRE TOTEM-UL TEXTIL

Este un sistem cu roll-up display din gama premium, foarte facil de montat/demontat care ofera un desing special ce mascheaza toate prinderile astfel incat mesajul publicitar sa arate impecabil.
Un avantaj foarte important este posibilitatea de a imprima ambele fete ceea ce va confera o mai buna vizualizare a produselor dumneavoastra din unghiuri diferite.

PRODUSUL CONTINE:
  • Print in policromie, pe textil elastic;
  • Sistem de expunere tip cadru din aluminiu extrudat + talpa grea;
  • Husa pentru trasport.
TIPURI DE ROLLUP ALUMINIU:
  • Totem textil 60×230 cm;
  • Totem textil 90×230 cm;
  • Totem textil 120×230 cm;
  • Totem textil 150×230 cm.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT